Swojskie z Zalasku
Wędliny z duszą regionu
Smak prawdziwego domu
Wędliny „Swojskie z Zalasku” to obietnica autentycznego smaku i rzemieślniczej produkcji, której korzenie sięgają tradycji rodzinnych i lokalnych receptur.
Przyprawione tradycją, pieczone z pasją
Proces pieczenia w komorach tradycyjnych opalanych drewnem olchowo-bukowym przez aż 120 godzin, zapewnia wędlinom niepowtarzalny aromat i charakter. A tradycyjna metoda marynowania każdej wędzonej szyneczce oraz boczkowi, gwarantuje ich delikatność i wysoką mięsność.
Zdrowe, bo naturalne
W składzie Swojskich z Zalasku znajdziesz jedynie naturalne przyprawy takie jak lubczyk, ziele angielskie, jałowiec czy zioła prowansalskie, które podkreślają autentyczny smak. W procesie produkcyjnym nie użyto żadnych polepszaczy smaku czy barwników.
Od Zalasku prosto do
Twojego stołu
Od dań głównych po przekąski dla gości, „Swojskie z Zalasku” doskonale sprawdzają się w każdych zastosowaniach kulinarnych. Sprawdź we własnym domu.
Zamów do domu porcję z Zalasku
„Swojskie z Zalasku” ma być nie tylko symbolem wysokiej jakości,
ale także hołdem dla lokalnych tradycji i dziedzictwa.