Wędliny z duszą regionu

Smak prawdziwego domu

Wędliny “Swojskie z Zalasku” to obietnica autentycznego smaku i rzemieślniczej produkcji, której korzenie sięgają tradycji rodzinnych i lokalnych receptur.

Przyprawione tradycją, pieczone z pasją

Proces pieczenia w komorach tradycyjnych opalanych drewnem olchowo-bukowym przez aż 120 godzin, zapewnia wędlinom niepowtarzalny aromat i charakter. A tradycyjna metoda marynowania każdej wędzonej szyneczce oraz boczkowi, gwarantuje ich delikatność i wysoką mięsność.

Zdrowe, bo naturalne

W składzie Swojskich z Zalasku znajdziesz jedynie naturalne przyprawy takie jak lubczyk, ziele angielskie, jałowiec czy zioła prowansalskie, które podkreślają autentyczny smak. W procesie produkcyjnym nie użyto żadnych polepszaczy smaku czy barwników.

Od Zalasku prosto do
Twojego stołu

Od dań głównych po przekąski dla gości, “Swojskie z Zalasku” doskonale sprawdzają się w każdych zastosowaniach kulinarnych. Sprawdź we własnym domu.

Zamów do domu porcję z Zalasku